Domov / POTAPLJAŠKI TEČAJI / Inštruktorji

Inštruktorji

Sekcija za izobraževanje je sestavljena iz inštruktorjev potapljanja in strokovnjakov na posameznih področjih. Naši tečaji niso komercialno naravnani. Kandidati, ki se šolajo v DPD BLED, postanejo člani našega društva. Za izvedbo tečajev predvidimo dovolj časa, ker smatramo, da mora kandidatu znanje o potapljaških veščinah "zlesti pod kožo", zato naša šola traja nekoliko dlje kot ostale potapljaške šole.

 

Glede na to z vso odgovornostjo trdim, da iz naše šole prihajajo potapljači z visokim nivojem znanja.

 

Pri logistični izvedbi tečajev so nam in nam še vedno pomagajo tudi ostali člani kluba, kjer pa gre posebej omeniti gospodarje opreme, blagajnika in predsednika.

 

Trenutno sekcijo za izobraževanje sestavljajo naslednji člani:

  • Janez Andrejc, CMAS M2 inštruktor
  • Mirko Meglič,  CMAS M1 inštruktor
  • Ivan Megloba, CMAS M1 inštruktor
  • Samo Jeranko, SSI in AIDA Master inštruktor prostega potapljanja 
  • Miha Štemberger, ANDI OWI inštruktor 

Pri izvedbi nekaterih programov za potapljače P3 povabimo k sodelovanju vodjo izobraževanja pri SPZ: Igorja Urha, CMAS M3.

 

Vsi člani društva DPD BLED imajo možnost brezplačnega sodelovanja na vseh predavanjih, ki jih društvo organizira, edini pogoj je plačana društvena članarina za tekoče leto. Prav tako je možnost sodelovanja na praktičnih vajah reševanja potapljača in na vajah v bazenu. Še posebej pa so člani dobrodošli na zaključku vsakoletne šole potapljanja.

 

Skratka, vabljeni vsi potapljači, pridružite se nam, lepo in zanimivo bo.

 

Janez Andrejc

DPD Bled 2011. Vse pravice pridržane. O avtorjih
DPD BLED